Derfor er Microsoft Teams det optimale verktøyet for samhandling

microsoftteams-rz_-1200x600-e1551353451364

Derfor er Microsoft Teams det optimale verktøyet for samhandling

 

Selv om de fleste SMB bedrifter i Norge bruker Office 365, er det et stort tapt potensial i Office 365. Det følger nemlig med flere produktivitets og samhandlingsverktøy, et av disse er Microsoft Teams. 

 
De fleste SMB bedrifter i Norge bruker Office 365, men det er relativt få som utnytter alle mulighetene. I dag er det mange med Office 365 lisens som kun bruker Outlook, OneDrive og Office-programmene som Word, PowerPoint og Excel. Microsoft Teams ble lansert i mars 2017, og har i dag over 13 millioner daglige brukere over hele verden.
 

Hva er Microsoft Teams? 

Microsoft Teams er et samhandlingsverktøy som ligger i Office 365, og er integrert med OneDrive og SharePoint. Teams har de samme fordelene som Skype for Business, med chat og videosamtaler. I tillegg kan du opprette grupper, hvor de ansatte kan holde hverandre oppdatert.
 
Teams fremmer samarbeid da man får tilgang til alt felles innhold i SharePoint som blant annet dokumenter, kalender og Power BI, som kan redigeres inne i Teams. De ansatte kan opprette egne teams for ulike avdelinger eller prosjekter. Ettersom alt ligger i skyen, har de fleksibiliteten til å jobbe hvor som helst, når som helst og fra hvilken som helst enhet. Teams er en kreativ plattform, der man kan opprette nye teams etter behov.
 

  • Hold teamet oppdatert ved hjelp av gruppechat, nettmøter, anrop og nettkonferanser
  • Samarbeid om filer med innebygde Office 365-apper, som Word, Excel, PowerPoint og SharePoint
  • Over 140 apper og tjenester integrert
  • Få ende-til-ende sikkerhet levert av Office 365

 
 

Hvorfor burde du bruke Microsoft Teams?

De fleste Office 365 lisenser inneholder Teams. Det betyr at det er unødvendig å bruke ekstra penger på andre samhandlingsverktøy som Slack når man allerede har tilgang til Teams.
 
Teams gir deg muligheten til å flytte all intern kommunikasjon til ett sted. De fleste kontormedarbeidere mottar rundt 50 e-poster om dagen. Majoriteten av disse e-postene er fra internt i organisasjonen. Ved å flytte all intern kommunikasjon til Teams, gir det dine ansatte bedre kontroll og oversikt i mailboksen. Det gjør det også enklere å finne tilbake til meldinger og beskjeder fra kollegaer.
 

Microsoft Teams erstatter Skype for Business

I 2018 annonserte Microsoft at Teams erstatter Skype for Business. Det betyr at alle funksjonaliteter du finner i Skype for Business nå ligger i Teams. Microsoft har begynt utfasingen og Skype for Business forsvinner helt i 2020.
 
 

Vi kan hjelpe dere i gang med Microsoft Teams

Dersom du har en Office 365 lisens med Teams som du ikke bruker, anbefaler vi dere å sette i gang. Ettersom Skype for Business forsvinner neste år, må alle som ønsker å bruke chat/videomøte-funksjonen over til Teams.
Vi i Runtime kan hjelpe dere i gang med Microsoft Teams. Vi tar en grundig vurdering av selskapets arbeidsprosesser og samarbeid. Sammen med dere, kan vi finne det beste oppsettet for deres Microsoft Teams konto.
 
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content