Hva vil det si å abonnere på en IT-avdeling?

abonnere

Å outsource IT driften til en ekstern IT-leverandør er en voksende trend. For SMB-bedrifter er det mange fordeler ved outsourcing. Alt fra reduserte kostnader og risiko, til muligheten for en fleksibel og skalerbar løsning. Du kan outsource IT driften til Runtime ved å “Abonnere på en IT-avdeling”, men hva vil det egentlig si å “Abonnere på en IT-avdeling?”

Du betaler en fast pris per måned

Når du “Abonnerer på en IT-avdeling” hos Runtime får du forutsigbare, månedlige IT kostnader. Vi garanterer konkurransedyktige priser. Du får også fleksibiliteten til å skalere opp og ned ved behov, slik at du kun betaler for det du bruker.

Du kan endelig bli kvitt serverne dine

Å ha servere på huset krever plass, elektrisitet og ressurser for drift og vedlikehold. For SMB-bedrifter med begrensede ressurser er dette en unødvendig utgift.
Når du “Abonnerer på en IT-avdeling” kan du endelig bli kvitt de gamle serverne dine. Vi kan ta deg til en skybasert server i Azure, eller så kan du gå for en helt serverfri hverdag. I tillegg gir vi vrakpant på kr 3.000 kr for dine gamle servere.

abonnere

Redusert risiko

Hver investering en bedrift tar kommer med en viss mengde risiko. Marked, konkurranse, økonomiske forhold, teknologier og offentlige myndigheter endres raskt og kan være med på å påvirke selskapet.
Dersom du “Abonnerer på en IT-avdeling” vil vi påta oss mye av risikoen for deg. Vi i Runtime sitter også på bred og spesifikk bransjekunnskap, med ekspertise innen sikkerhet og compliance. Derfor vil vi kunne raskere se hvordan du kan unngå risiko på våre kompetanseområder.

Du får en pålitelig samarbeidspartner med bred ekspertise

Med Runtime som IT-leverandør vil du slippe å måtte bekymre deg dersom et problem skulle oppstå. Dersom du møter på utfordringer i hverdagen som feilmeldinger, maskinvarefeil eller i Office 365, så vil vi i Runtime alltid være tilgjengelig for å løse problemet.
Ved å “Abonnere på en IT-avdeling” er du sikret at du får bred kompetanse, sertifiseringer og erfaringer. Som en erfaren IT-leverandør har vi opplevd de fleste IT utfordringer tidligere. Derfor vil vi kunne løse problemene enklere og raskere.

Når du “Abonnerer på en IT-avdeling” hos Runtime får du mer enn kontinuerlig drift og vedlikehold av IT systemer. Vi har over 30 års erfaring med outsourcing og du får erfarne rådgivere som kan hjelpe deg med å effektivisere alle deler av selskapet ved hjelp av teknologi. Vi er en gjeng med pålitelige mennesker, som ønsker å gi deg en problemfri IT-hverdag.
Vi er store og erfarne nok til å ha leveringskapasitet, men små nok til å bry oss om hver eneste kunde.

Vil du vite mer om outsourcing av IT drift? Les “5 Grunner til hvorfor du burde outsource IT driften til en ekstern leverandør”

Følg oss på Linkedin

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content