Vi kan møterom

La oss hjelpe deg med å skape et innbydende og funksjonelt møterom

Den nye normalen

Ser du etter løsninger for å bli mer effektiv og produktiv i møter? Du er ikke alene om det. Det er tid for å jobbe smartere, skape arbeidsflyt og mer effektivitet med Microsoft Teams. 

Har du møterom, så har vi utstyret, ekspertise og montører, som kan ta møtene dine til neste nivå. Utnytt mulighetene som ligger til grunn i våre Teams sertifiserte løsninger. 

For å finne ut om hva vi kan gjøre for din bedrift, ta kontakt for en videosamtale med oss under. Vi vil gjerne høre fra deg.   

Fordeler med Teams sertifiserte møterom

Med Microsoft Teams Rooms kan du delta fra hvor som helst og fra hvilken som helst enhet. Du kan samhandle effektivt fra kontoret, utlandet eller fra hjemmet, i ett “rom”. 

Har behovet ditt for videokonferanse endret seg? Eller skal du bygge ditt første møterom? Fortvil ikke! Våre sertifiserte selgere og konsulenter gjør en uforpliktet gratis befaring før du trenger å bestemme deg for noe. Våre løsninger fra Yealink er skalerbare dersom behovet ditt endres. 

Vi leverer ikke fra oss “nøkkelen” før alt er på plass. Som siste ledd i installasjonen gir vi opplæring til de ansvarlige i bedriften. Driftspakken fra Runtime innebærer; oppdatering- og oppgradering av programvare og firmware, telefon- og teknisk support. 

Det er like enkelt å booke, starte og bli med i møter som du er vant med fra Microsoft Teams på datamaskinen eller mobiltelefonen. Yealink har intuitive produkter med enkel design, som er lett å forstå og bruke. 

Autorisert partner

autorisert og sertifisert partner

Ekstern Presentatør?

Yealink BYOD Extender
BYOD-Extender

Bring Your Own Device (BYOD) – enheten (til venstre) lar deg presentere alt fra en datamaskin på skjerm. Enheten er Plug-and-Play og gir en ekstern presentatør til å koble seg opp med en PC eller Mac via USB. 

RoomCaster (til høyre) fungerer som trådløs skjermdeler, slik du er vant med fra AirPlay og Google Cast. Del fra en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Fungerer sømløst med Miracast, AirPlay, Google Cast og trådløs presentatør WPP20 fra Yealink.

Yealink RoomCast
RoomCaster

Møt meetingboard

MeetingBoard er en interaktiv alt-i-ett skjerm. Utstyrt med banebrytende teknologi som leverer produktive og effektive møter. 

Skjermen leveres i 65″ og 86″ touch, 4K kamera, støyreduserte mikrofoner, høyttalere og innebygget Microsoft Teams. Android 10 OS on en Octa-core høy-ytelses chipset. 

Microsoft Teams

Vi kan Teams!

Utnytt mulighetene som ligger i Teams. Vi har lang erfaring og tilpasser løsning og opplæring etter deres behov og ønsker.

Eksempel på oppsett

Liten

Oppsettet egner seg til møter inntil 7 personer.

Small Room

Medium

Oppsettet egner seg til møter inntil 12 personer.

Inntil 12 personer

Stor

Oppsettet egner seg til møter inntil 20 personer.

Runtime | IT-tjenester til små- og mellomstore bedrifter

Alle våre løsninger er Microsoft Teams sertifiserte.

Gratis befaring

* Må fylles ut.

Veien videre...

Når du har sendt inn skjema, tar vi kontakt med deg for å avtale tid for befaring.

Etter befaringen mottar du et tilbud fra oss med et tidsestimat.

Når du har akseptert tilbudet, vil vi avtale et tidspunkt for installasjon og opplæring.

Etter noe bruk vil vi kontakte deg for evaluering av leveransen.

Har du spørsmål?

Shehzad Jamil

Shehzad Jamil
Salgsansvarlig

Skip to content