30 år, ny nettside og mange viktige skytjenester

I over 30 år har vi jobbet for å gjøre IT-hverdagen til bedrifter enklere. Nå lanserer vi ny hjemmeside, der vi har tilgjengeliggjort flere og nye tjenester som vil gjøre arbeidsdagen din mer produktiv! 

I et marked i stadig endring påvirker teknologien alle bransjer. Vi jobber mer digitalt, mindre på kontoret og samarbeider på tvers av enheter og landegrenser. I en slik endring dukker også behovet for nye verktøy. Norge er et av landene som har kommet lengst i skyen, da majoriteten av SMB bedrifter bruker Office 365. Det åpner muligheten for å øke produktiviteten i skyen med enkle og intuitive verktøy.
Vi er stolte over at vi som en forholdsvis “liten” IT-leverandør har klart å bli 30 år. Tilbake i 1989 jobbet vi på en helt annen måte, men visjonen har alltid vært den samme; å være en IT-leverandør som hjelper våre kunder med å velge riktig løsning.

Å velge riktig IT-Partner er essensielt for å få en optimal IT-løsning

“Vi var mer vaktmestere og teknikere før. Vi merker det er færre feil på utstyr, og utstyret har aldri fungert bedre enn hva det gjør i dag. Nå er vi mer rådgivere. Med alle tjenestene som er tilgjengelig på markedet kan det være utrolig utfordrende å vite hva man har behov for, og ikke minst hva man skal velge. Hva er poenget med å kjøpe tjenester som du ikke vet hvordan du skal bruke? Der ønsker vi å være en solid støttespiller for våre kunder”, sier Fredrik Homb, daglig leder i Runtime.
Digitalisering og teknologi er begreper vi hører stadig vekk. Det påvirker hvordan vi jobber, som også gjør at vi må tilby riktige tjenester og dele kunnskap om hvordan man skal ta i bruk disse. Fredrik har vært daglig leder i Runtime i snart 10 år og har merket endringen på nært hold.
“Effektivisering har bidratt til at mange av de gamle arbeidsoppgavene til den tradisjonelle IT-mannen/damen er borte. Nå trenger man nesten ikke å dra ut til kunden lenger, ettersom alt kommer ferdig konfigurert. Med digitalisering og utvikling kan man trykke på en knapp for å sette i gang en automatisering. Før måtte man for eksempel bestille server som kom i deler, skru disse sammen til en maskinvare før vi installerte programvaren. Nå, ved hjelp av skyteknologi, setter vi opp serverløsninger på bare noen få klikk”, sier han.
 

Ny nettside, med tilleggstjenester fremmer produktivitet og samhandling i skyen

 
Runtime skal være en innovativ IT Rådgiver. Nå har vi endelig lansert vår nye nettside der du finner nye tjenester som skal gjøre din hverdag mer produktiv, effektiv og forutsigbar. Alt samlet hos en IT-leverandør. Runtime Marketplace og Runtime Business er noe vi har jobbet hardt med å lansere.
 

Runtime Marketplace:

Vi har tatt ut produkter og tjenester som passer til våre kunder. En portal som vi mener er fantastisk tilbud til kundene våres, som gir mer fleksibilitet og forutsigbarhet”

Som kunde av Runtime får du nå eksklusiv tilgang til markedsplassen vår, Runtime Marketplace, med et bredt utvalg av skytjenester. Her kan du bestille skytjenester, som blir levert i løpet av minutter. Bestill Office 365 lisenser, legg på tilleggstjenester og skaler opp og ned etter behov. Du betaler kun for det du bruker, og de fleste lisensene er helt uten bindingstid.
Kontakt oss for å få tilgang til markedsplassen og husk å melde deg på webinaret vårt 23.oktober. Her vil vi gå gjennom hvilke tjenester som ligger i markedsplassen og hvordan du bør benytte deg av disse tjenestene. Meld deg på her
 

RUNTIME BUSINESS

“Vi tror abonnementsmodellen vi ser igjen som privat forbruker kommer til å bli en større del av B2B-markedet”

På samme måte som du bestiller tjenester som TV2 Sumo eller mobilabonnement ditt, kan du nå plukke og mikse skytjenester for å skreddersy din helt egen pakke gjennom Runtime Business.
“Runtime Business er en videreføring av skybaserte lisenser fra Microsoft der vi har håndplukket anbefalte produkter fra andre leverandører slik at du kan sette sammen din egen kontorpakke. Vi tror abonnementsmodellen vi ser igjen som privat forbruker kommer til å bli en større del av B2B-markedet», sier Fredrik
Du velger Microsoft lisensen som passer best til din bedrift, legger til support og backup samt andre tilleggstjenester, samtidig som du kan se alle kostnadene i priskalkulatoren på nettsiden. Vi ordner alt med flytting fra din gamle forhandler. Du får utvalgte tjenester til en fast pris per bruker per måned, og du kan når som helst si opp med én måneds varsel.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content