om oss

Runtime ble etablert i 1989 med en visjon om å være den beste IT-partneren for SMB-bedrifter i Oslo. Vi er glade for at vi har den samme visjonen i dag som vi hadde for 30 år siden.

I en verden der ting endres i rekordfart, er det betryggende å  ha Runtime som IT-partner som skreddersyr løsninger etter hvem dere er og hva dere har behov for.

På den måten er vi stolte av å kunne være store og erfarne nok til å ha leveransekapasitet, samtidig små nok til å bry oss om hver eneste kunde.

Team Runtime. Din IT-partner i Oslo.
Fredrik L. Homb

Fredrik L. Homb

Daglig leder
“Poteten” i Runtime som brukes til alt.
 
Elsker teknologi og gode kundeopplevelser.
Daniel Hillervik

Daniel Hillervik

Senior systemkonsulent
Fikk min første PC 6 år gammel og visste med en gang hva jeg ville jobbe med når jeg ble stor. Hovedfokus nå drøye 30 år senere er IT sikkerhet for å trygge våre kunder.
 
Glad i å løpe på fritiden, og er en engasjert firebarns pappa.
Egil

Egil Karlsen

Senior systemkonsulent

IKT er ikke bare en jobb for meg. Fornøyde kunder og finne gode løsninger tilpasset til kundens behov, er en av mine sterke sider.

Interesser:  friluftsliv, reise og dykking.

Espen

Espen Kinn

Supportkonsulent

Stor mann, stort hjerte. Liker å hjelpe folk.

Litt over snittet interessert i fotball og data.

Shehzad Jamil

Shehzad Jamil

Salg- og markedssjef

Eneste av min art. Liker å utfordre meg selv og andre. 

Mac evangelist, fotograf og elsker sjokolade.

vi tilbyr

Kanskje Norges beste IT-support?

Historie

For å finne starten på det hele må vi tilbake til 1970. Asbjørn Bilden begynte å hjelpe reklamebyrået Bates med IT-løsninger. Etter hvert fikk han innført en onlineløsning for reklamebransjen. Og da de kreative menneskene fikk kreative Amiga maskiner fikk de virkelig øynene opp for data. 

Runtime ble stiftet 30. august 1989. Og de fortsatte å ha Bates som kunde, men så etter hvert at de også trengte flere kunder. I 1990/91 var Runtime med i etableringen av IP nett i konkurranse med Telenor. Bates ansatte etter hvert egne IT-ressurser, og siden 1999 har ikke Runtime arbeidet med Bates. Men da hadde vi heldigvis nok av andre kunder. Vi har utvidet kompetanseområdene våre, og etter hvert blitt en mer helhetlig IT-leverandør som leverer både software, hardware og konsulenttjenester. Mange av kundene har imidlertid fulgt oss gjennom 15, 20 og noen nesten 30 år.

Runtime Historie
Asbjørn Bilden foran Skandinavias første online stormaskin
Runtime Historie
Førstesiden i Aftenposten 07.11.90
Skip to content