– Slik får du økt sikkerhet i overgangen fra Office 365 til Microsoft 365

M365 blogg

Dersom du jobber på et kontor i dag, er sannsynligheten stor for at du bruker Office 365 på arbeids PCen din. Overgangen til skyen har økt små- og mellomstore bedrifters (SMB) sikkerhet og redusert risikoen for dataangrep. Likevel er det store sikkerhetstrusler i det digitale landskapet.

Antall SMB-bedrifter som blir hacket øker stadig. Det kan være ekstremt ressurskrevende å beskytte bedriftens digitale verdier. Derfor mener vi at du burde oppgradere din Office 365-plan til Microsoft 365 Business. Med Microsoft 365 Business får du en sammensatt sikkerhetspakke, som kan beskytte bedriften din mot eksterne trusler som phishing og skadelig programvare.

Hva er Microsoft 365?

Microsoft 365 Business er en sammensatt pakke av Office 365, EMS (Enterprise Mobility + Security) og den nyeste versjonen av Windows 10. Når du har Microsoft 365 Business, får du den samme Office 365 som du kjenner den. Du får SharePoint, OneDrive for Business, Outlook, inkludert de gode produktivitets-verktøyene som Word, PowerPoint, Excel osv.

I Microsoft 365 får du også med deg den nyeste versjonen av Windows 10. Alle bedriftens enheter mottar de nyeste oppdateringene, med innebygd kryptering som sørger for at tapte og stjålne enheter låses. I tillegg får du EMS (Enterprise Mobility + Security) med ekstra sikkerhetsmekanismer, som sørger du for at du alltid er sikker i skyen.

“Microsoft 365 passer utmerket til SMB-bedrifter, og kommer til en fast pris per bruker per måned”

 

Ekstra fleksibilitet og sikkerhet

De fleste norske SMB-bedrifter har et behov for fleksibilitet. Brukere ønsker tilgang til filer og applikasjoner fra ulike enheter og lokasjoner. Men samtidig som ønsket for fleksibilitet øker, så øker også behovet for sikkerhet. Microsoft 365 gir større fleksibilitet for sluttbrukeren, samtidig som det ivaretar sikkerheten til både brukeren og selskapet.

Microsoft 365 gir brukerne tilgang til filer og applikasjoner, uansett hvor man befinner seg. Microsoft Intune sørger for sikkerheten på tvers av enheter. Det gjør det mulig å jobbe med bedriftens applikasjoner på private enheter med full sikkerhet.

Runtime | IT-tjenester til små- og mellomstore bedrifter
Dette er noen av sikkerhetsmekanismene kan du forvente i Microsoft 365 Business:
  • Beskyttelse av eksterne trusler gjennom Advanced Threat Protection (ATP)
  • Selvbetjent tilbakestilling av passord 
  • Multifaktor-Autentisering (MFA)
  • Betinget tilgang 
  • Automatisk og universell aktivering av policyer i Windows 10, som vil redusere risikoen for databrudd
  • Full beskyttelse mot usikre vedlegg, mistenkelige koblinger og annen skadelig programvare
  • Automatisk klassifisering av personopplysninger i dokumenter

Øk produktiviteten med Microsoft 365 og andre skytjenester 

Akkurat som Microsoft 365 er en sammensatt pakkeløsning, kan du også bygge din egen pakke med Runtime Business. Da velger du den Microsoft 365-lisensen du ønsker og legger til de skytjenestene du ønsker. Det kan være backup, sentralstyrte e-post signaturer, elektronisk signering av dokumenter og mer. Du får alt til en fast pris per bruker per måned, med kun en måneds bindingstid. 

Meld deg på vårt webinar om Sikkerhet i skyen med Microsoft 365

Ønsker du å høre mer om Microsoft 365 og sikkerhet i skyen? Bli med når daglig leder Fredrik Homb, holder webinar om sikkerhet i skyen. Da får du lære mer Microsoft 365 og alle fordelene ved å oppgradere fra Office 365 Business Premium til Microsoft 365 Business. Meld deg på webinaret vårt onsdag 19.02.2020 kl. 10:00-10:30.

PÅMELDING HER

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content