Tre grunner til å velge MDR

Nå kan du få Enterprise sikkerhetsovervåkning uten at det sprenger hele IT-budsjettet. Med MDR levert av Runtime kan SMB få Enterprise-nivå sikkerhetsovervåkning, og deres IT-avdeling kan fokusere på daglig drift.

Økt cybersikkerhet

24/7 trussel respons levert av eksperter øker og forbedrer cybersikkerhet mot ransomware og avanserte cyberangrep.

Frigjør IT kapasitet

MDR ekspertene tar hånd om cybertrusler, slik at IT-avdelingen kan fokusere på daglig drift.

24/7 trygghet

Med sikkerhet for at IT-avdeling, ledere, deres kunder og all data er ivaretatt og sikret, av eksperter som jobber døgnet rundt.

Managed Detection and Response (MDR) er en sikkerhetstjeneste levert av Runtime.

Snakk med oss

Managed Data and Respons er uavhengig av systemer i bedriften. Det er ingen forutsetning om å ha tidligere kundeforhold med Runtime.

Våre tjenester

IT-Sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor! Vi har løsninger som bruker avanserte algoritmer for å beskytte din bedrift mot cyberangrep. Runtime er en tjenesteleverandør som spesialiserer seg på å hjelpe SMB bedrifter med å holde seg sikre mot cybertrusler.

Din IT-avdeling

Når du abonnerer på en IT-avdeling hos Runtime får du forutsigbare, månedlige IT kostnader.

Vi garanterer konkurransedyktige priser. Du får også fleksibiliteten til å skalere opp og ned ved behov, slik at du kun betaler for det du bruker.

Møteromsutstyr

Har du møterom, så har vi utstyret, ekspertise og montører, som kan ta møtene dine til neste nivå. Utnytt mulighetene som ligger til grunn i våre Teams sertifiserte løsninger.

Nettverk

Runtime har lang fartidstid i bransjen, og vi har implementert nettverk i både små- og store skalaer. Ofte ser vi at bedriftene har feil-investert i utstyr som ikke er designet for deres bruk.

Snakk med oss

Dokumentar om ransomware

Episode 1

Opprinnelse av cyberkriminalitet

Episode 2

Jakterne er jaktet

Episode 3

Våpen og krigerne

I samarbeid med

Runtime AS 952 944 770 MVA

Skip to content