7 fordeler ved bruk av Microsoft 365 på arbeidsplassen

7 fordeler med Microsoft 365

Det å ha muligheten til å lage, samarbeide og kommunisere sømløst effektiviserer alle prosessene i en bedrift. Å gi ansatte tilgang til verktøy som øker produktivitet, gjør at menneskene gjør arbeidet enklere og raskere – fra hvor som helst. Effektivitet på arbeidsplassen er svært viktig.

Tidligere Office 365 som nå er en del av Microsoft 365, er Microsofts produktivitet suite med verktøy som Word, Excel, Powerpoint, Exchange, Teams og mye mer. I hovedsak er Microsoft 365 en skybasert løsning med mulighet for å laste ned app-er lokalt på maskinen, for både Windows og Mac.

Verktøyene i suiten kompletterer hverandre og fungerer veldig godt på kryss og er must-have uavhengig av bransje og størrelse. Microsoft 365 har mye å by på uavhengig av bransje. Les også Work Trend Index 2022 rapporten som avdekker fem viktige trender.

 

Her er syv fordeler med Microsoft 365.

1. Tilgang til filer fra hvor som helst

Microsoft 365 tillater organisasjon å lagre filer i skyen, som gjør at en kan aksessere fra hvilken som helst enhet og fra hvor som helst i verden, så lenge man har tilgang til internett. Suiten gir menneskene til å være mobile uten å være avhengig av en datamaskin.

2. Robust og sikker skylagring

Microsoft 365 er sikker og robust. Vi kan hjelpe deg med å sikre den ytterligere med multifaktor autentisering (MFA), som gir deg en tryggere hverdag. Multifaktor- eller to-faktor autentisering sikrer deg mot uautorisert aktivitet, som trusler og anti-malware. Slike angrep blir stoppet umiddelbart. 

3. Forbedret kommunikasjon

Skype er ut – Teams er inn! Opprett teams og kanaler, deleger ulike menneskegrupper til ulike kanaler. Jobb sammen online med regneark, dokumenter i Word, chat og ring hverandre.

Teams er den digitale arbeidsstyrken og kan tilpasses etter hvordan ansatte jobber. Vi i Runtime har ekspertisen på Teams og kan hjelpe din bedrift med å komme i gang og hjelpe deg med hvordan du kan strukturere Teams. Snakk med en av oss om Teams Workshop.

4. Forutsigbare kostnader

Microsoft 365 koster per hode, per mnd. slik som et Netflix abonnement. Pris på lisensen avhenger av funksjonalitet som er nødvendig for din bedrift. En slik prisstruktur gjør det enkelt å budsjettere. Om en ansatt slutter, så fristilles lisensen og overtas av neste person.

5. Skaper kontinuitet

Med filer lagret i skyen kan din bedrift jobbe kontinuerlig uavhengig av uforutsette hendelser på kontoret. Uavhengig av hva som skjer med den fysiske enheten, vil e-post, filer og data være sikker lagret i skyen. Exchange har også gjenopprettings-funksjon, som kan gjenopprette individuelle e-poster eller hele mailbokser hvis nødvendig.

6. Automatiske oppgraderinger

Du slipper å tenke på oppdateringer som i gamle dager. Alle apps eller programmer nedlastes fra skyen eller jobbes med online, kan du være trygg på at oppdateringene skjer automatisk. Dette er inkludert i abonnementet ditt.

7. Sentralisert samhandling

Microsoft 365 lar deg dele mailbokser, kalendere, kontakter og lar deg redigere dokumenter og regneark i sanntid.

Deling av kalendere i Exchange gjør at du kan sjekke tilgjengeligheten til dine kollegaer i organisasjonen. Med delte mailbokser kan flere få tilgang til samme mailboks

SharePoint er på lik linje laget for å dele filer på tvers i organisasjonen. Ansatte kan ha tilgang til lagrede filer eller få tilsendt gjennom e-post lenke.

Microsoft 365 tilbyr nettbaserte versjoner av Microsofts mest populære verktøy; Word, PowerPoint, Excel og OneNote. Merk at disse er også tilgjengelig for nedlastning for både PC og Mac. Abonnement basert løsning gir forutsigbare kostnader og enklere å budsjettere. 

Finn ut mer

Runtime er Microsoft partner og har hjulpet en rekke små- og mellomstore bedrifter med å finne rett løsning. Vi står klare for å hjelpe deg og din bedrift med rett verktøy. Kontakt oss for å komme i gang.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content