Gjør avtaleprosessen enklere med digital signering

Gjør avtaleprosessen enklere med digital signering

I koronatider har vi satt fokuset mer og mer på webinarer og online møter. Men hva med digitalisering av avtaler og kontrakter? Hva gjør din bedrift i dag? Hvilket verktøy finnes det for å fortsette å kunne jobbe hjemmefra? Har de tilgang til arkiverte avtaler, og er de søkbare? I dette innlegget gir vi deg tips hvordan din bedrift kan være effektive og spare store kostnader. 

En avtaleprosess består av ulike gjøremål og aktiviteter. I noen tilfeller er både interne og eksterne ressurser involvert i prosessen. I dag skjer mye av kommunikasjonen og deling av dokumenter gjennom e-post. Dette skaper en usikkerhet og uorden. 

Runtime | IT-tjenester til små- og mellomstore bedrifter
Et klassisk eksempel er e-post, print, signering, scan. Kjenner du deg igjen?

Hvordan velge riktig løsning?

Det finnes mange løsninger på markedet. Hvilken løsning som passer din bedrift kan være vanskelig å finne. I utgangspunktet er alle like – med små forskjeller, men i virkeligheten kan de små forskjellene utgjøre store forskjeller. 

Ved valg av rett løsning, bør du stille deg følgende spørsmål:

  • Antall ansatte som har behov for innhenting av signatur på dokumenter?
  • Hvor viktig er sikkerheten?
  • Hvem gir brukerstøtte?

Med over 100 millioner brukere og en sikkerhet som er på bank-nivå, setter DocuSign et unikt preg over digital signering eller e-signatur. Løsningen er web-basert og fungerer på tvers av plattformene. I tillegg har den integrasjon med Microsoft, Salesforce, Google, Oracle, SAP, Apple og mange fler. Tilgjengelig på 43 språk – gjør DocuSign til en unik og en fremragende løsning.

DocuSign er lett og intuitiv i bruk, både for admin og bruker. Passer godt for små bedrifter, så vel som foreninger. 

Det viktigste av alt. Kjøper du lisens av Runtime, så gir vi brukerstøtte. Kontakt oss for en demo av løsningen.   

Runtime har hjulpet bedrifter, organisasjoner og foreninger i lang tid. Vi er opptatt av å redusere risiko, forutsigbarhet og en problemfri IT-hverdag. Med høy kompetanse og lang fartstid i bransjen, kan du sikre deg en IT-leverandør som dekker de fleste behov. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content