Hva er Microsoft 365 og hvorfor er det relevant for din bedrift?

Microsoft 365

Uncle Ben i Spiderman sier: “with great power comes great responsibility”. Microsoft 365 kombinerer Office 365 med nødvendige sikkerhetstiltak. 
 
Skyteknologien åpner opp nye muligheter for økt produktivitet. Vi kan nå samarbeide og kommunisere mer effektivt gjennom skyløsninger. Vi kan jobbe fra hvor som helst og når som helst, og enkelt slå opp informasjon på mobile enheter. 
Men, her kommer Uncle Bens sitat inn I bildet. 
Det er mange fordeler med skyteknologi, men det har også åpnet opp nye muligheter for de som ikke har de beste hensikter. Når man flytter kritiske forretningsdata ut I skyen, er det viktig at sikkerhet står I høysetet. 
 

Hva er Microsoft 365? 

Microsoft 365 er en komplett løsning som legger til rette for at bedrifter kan øke produktiviteten, samtidig som sikkerheten er ivaretatt. Microsoft 365 er en kombinasjon av Office 365 og Enterprise Mobility+, det betyr et officepakken, som vi alle kjenner, i skyen, med et ekstra lag av sikkerhet. ;Microsoft 365 Business er godt egnet for SMB bedrifter som ikke har egne IT avdelinger, mens Microsoft Office Enterprise ofte er best egnet for større bedrifter som har egne applikasjoner og/eller en egne IT ressurser.  
Det er behov for gode skyverktøy med innebygget sikkerhet fordi hackerne også stadig blir smartere. Det er en kontinuerlig kamp mellom det gode og onde, hvor begge ruster opp. Microsoft er en av de bedriftene I verden som satser mest på sikkerhet. 
Slik forretningslandskapet utvikler seg, er det å kunne ha sikkert samarbeid I skyen helt nødvendig for de fleste. Vi beveger oss mer, vi jobber frau like steder, og vi samarbeider I dokumenter. Vi forventer å kunne få tilgang til det vi ønsker når vi trenger det. 
Med Microsoft 365 skal sikkerheten være ivaretatt, slik at bedriften kan fokusere på produktivitet. 

dette er inkludert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content