Microsoft 365 er det nye navnet på Office 365 med mange innovative funksjoner

Produktivitetsverktøyet er et integrert sett med app-er og tjenester som gir kunstig intelligens og andre innovasjoner.

Små- og mellomstore bedrifter har nå mulighet til å få samme sikkerhet og funksjonalitet som de største selskapene i verden. Alt for en lav pris per måned og vi hjelper dere å ta de i bruk korrekt. 

Microsoft 365 startet som en lisensieringspakke for bedriftskunder. Pakken var en kombinasjon av Windows, Office og Enterprise Mobility og Security (EMS). Det har skjedd mye siden da og i dag kaller Microsoft det «verdens produktivitetssky», og gir en representasjon av fremtiden til Microsofts produktivitetsverktøy. 

Produktivitetsverktøyet er et integrert sett med app-er og tjenester som gir kunstig intelligens og andre innovasjoner.  For små og mellomstore bedrifter inkluderer det nye funksjoner i Microsoft Teams for å hjelpe med å være vert for møter og hendelser på nett, skyfillagrings- og delingsfunksjoner slik at du kan samarbeide uansett hvor du er, og med høy sikkerhet som beskytter bedriften og dataene. I en tid der bedrifter står overfor ekstraordinære helsemessige og økonomiske utfordringer, er vi glade over ønske individuelle kunder og små og mellomstore bedriftskunder velkommen i denne voksende Microsoft 365-familien.

Nye produktnavn

De nye produktnavnene tredde i kraft den 21. april. Merk at det kun er endring i navn, og priser og funksjoner vil være de samme. 

  • Office 365 Business Essentials blir Microsoft 365 Business Basic.
  • Office 365 Business Premium blir Microsoft 365 Business Standard.
  • Microsoft 365 Business blir Microsoft 365 Business Premium.

Ta kontakt med oss for å finne hvilken Microsoft 365 løsning som passer din bedrift best. 

Runtime har hjulpet små- mellomstore bedrifter i over 30 år, og har ekspertise på IT-løsninger for bedrifter. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content