Oslo produksjon og tjenester – en trofast kunde av Runtime

opt.no

– Vi har vært kunde av Runtime siden 2001. For tre år siden gjorde vi en grundig vurdering av hvilken samarbeidspartner vi ønsket oss på IT. Vi innhentet tilbud fra to aktører i tillegg til Runtime, som alle presenterte sine løsningsforslag. En kombinasjon av god erfaring, løsningsforslag og pris, gjorde at valget igjen falt på Runtime, forteller Anne Kirsti Melhus, adm. dir. i Oslo Produksjon og Tjenester AS.

Det var ledergruppa sammen med en intern IT-koordinator som foretok vurderingene.

Anne K Melhus– Det var flere grunner til at vi valgte å fortsette med Runtime. Vi vet godt hva de står for, og de har vært en god IT partner gjennom flere år. De har en nærhet til kunde som kjennes trygt, og vi synes de presenterte et godt løsningsforslag der vi videreførte en del, men også oppgraderte noen løsninger. Ut fra en totalvurdering rundt trygghet, løsning og pris, mente vi at Runtime var det beste valget for oss, forteller Melhus

Spesielt de siste årene har de opplevd Runtime som fremoverlente, ved at de engasjerer seg i dem som kunde og kommer med løsningsforslag de tror kan passe.

– Vi har lite nedetid og stabile systemer, og skulle noe skje, kan vi stole på systemene Runtime har etablert. Da vi for noen år siden hadde et virusangrep fikk vi testet rutinene for backup, gjenoppretting, sikring av data og så videre. Runtime var fleksible, jobbet til sent på kveld og fikk gjenopprettet så godt som alt med veldig kort nedetid. Det opplevde vi som veldig betryggende, sier Melhus.

Oslo Produksjon og Tjenester AS er et selskap som er avhengig av gode IT systemer for å kunne jobbe godt på det administrative. Derfor er det viktig for dem å ha en IT partner de kan stole på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content