Runtime har vært i strandrydde-aksjon med Hold Norge Rent

Runtime har vært i strandrydde-aksjon med Hold Norge Rent

5. – 20. september var det strandrydde-aksjon arrangert av Hold Norge Rent. Torsdag 17. september var det “Rydd med jobben-dagen”, og vi hadde ryddet i kalenderen vår for å bidra i kampen mot forsøpling. 

Det er svært sjelden, nesten aldri – at vi har på oss turbukse og joggesko på jobben, men denne dagen var spesiell på mange måter. I begynnelsen av september fikk vi Hold Norge Rent som kunde, noe vi er kjempeglade for. Det var da vi først ble oppmerksomme på hvor viktig jobb de gjør for samfunnet, og det var hovedårsaken til at vi hadde lyst til å være med på det. Etter å ha snakket med kunden fikk vi vite at torsdag 17. september var “Rydd med jobben-dagen”. Vi kastet oss rundt, frigjorde plass i kalender og meldte oss på. 

En god opplevelse

Vi møttes på Kongshavn på Snarøya. Vi fikk først en innføring av Carl, som er ansvarlig person for aktiviteten og deretter fikk utlevert hansker og søppelposer. I løpet av ca. to timer hadde vi funnet alt fra q-tips til tau. Selv om lokale folk rydder stranden ofte, så var det likevel mye småplast som pellets og fiskesnører som ble funnet og ryddet. Ansatte i Runtime hadde en deilig opplevelse av flere grunner; komme seg ut å mosjonere i arbeidstid, gjøre en god gjerning i form av å bidra i kampen mot forsøpling. Heldige var vi også i forhold til været. 

Vi takker for denne gangen og vi sees igjen neste år

Sjekk ut filmen vi har produsert for dagen på Kongshavn på Snarøya. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content