30 års erfaring

med server, drift og vedlikehold

Trenger du ny server? Eller kanskje du ikke trenger server lenger, og er klar for en serverfri hverdag? Vi hjelper deg til å finne og implementere riktig løsning.

Bildet av et serverrom

hva er azure?

Microsoft Azure er markedets ledende plattform for nettskytjenester. Azure inneholder en stor portefølje av frittstående tjenester som leveres fra Microsofts datasentre på ulike lokasjoner i hele verden.

 

Ved å ta i bruk Azure kan man oppnå store fordeler som reduserte kostnader, økt fleksibilitet og forbedret sikkerhet. Azure gjør det også mulig å realisere IT-løsninger som virksomheten ikke hadde mulighet til tidligere, grunnet store krav til investeringer og kompetanse.

 

Viktigste fordeler med Azure:

AZURE
Runtime | IT-tjenester til små- og mellomstore bedrifter

serverfritt miljø

Serverfritt miljø er for deg som ønsker et moderne og pålitelig it-miljø, uten ansvar og bekymring for egne servere og infrastruktur. Med serverfri kan alle bedriftens tjenester flyttes opp i skyløsninger som driftes av profesjonelle aktører.

vrakpant på server

På samme måte som bil, mener vi også at servere blir gamle og usikre. Vi ønsker derfor å gi samme beløp i vrakpant på server som vi er vant til fra bilverden, dersom du går over til skybasert server hos Runtime. Du vil da enten gå over til en Azure server, driftet av Microsoft, det sikreste og beste serveralternativet på markedet. Eller du vil få et serverfritt miljø.

vrakpant
Skip to content