E-post signaturer er en like viktig del av bedriftens merkevare, som en selgers visittkort.

maxresdefault

E-post er et av de mest brukte kommunikasjonsverktøyene på arbeidsplassen. Likevel tenker de fleste av oss altfor sjeldent på hvordan e-post signaturen vår ser ut. Det er flere måter vi kan utnytte mulighetene som ligger i e-postene vi sender ut hver dag. E-post signaturene er en viktig del av bedriftens merkevare, men det ligger også et stort markedspotensial i å integrere kommunikasjonsbannere. 

E-post signatur

E-post signaturer er en like viktig del av bedriftens merkevare, som en selgers visittkort. Det er viktig at signaturene til de ansatte ser fine og profesjonelle ut. Alt fra logo og font skal sammen stå i samsvar med bedriftens merkevare. Dersom man har flere ansatte kan det være vanskelig å sørge for at alle har lik signatur. Ofte er ikke alle i bedriften klar over at selskapets e-post kommunikasjon gjenspeiler tonen i selskapet.

Med en skybasert webløsning som sentralstyrer alle signaturene i bedriften kan alle ansatte få en signatur som representerer bedriftens identitet.

Med Letsignit får alle ansatte i bedriften matchende signaturer. Denne løsningen lar deg lage, distribuere og håndtere alle signaturene i selskapet fra en nettbasert portal. Letsignit er integrert med Office 365, som sørger for at signaturene er koblet rett til Outlook. Portalen er brukervennlig og intuitiv, og signaturene er enkle å implementere. 

Letsignit lar deg utnytte alle mulighetene som ligger i e-post

Det er viktig å ha gode e-post signaturer, men de trenger ikke bare være til pynt. De kan også skape mer forretning til selskapet ditt. De kan hjelpe deg med å nå ut til publikum med budskapet ditt. Med Letsignit Business har du muligheten til å legge til salgsbudskap i kampanje-bannere under e-post signaturen, slik at hver sendte e-post blir et markedsinitiativ.

Letsignit lar deg enkelt tildele ulike bannere til ulike grupper og avdelinger. Alt fra tilbud, kampanjer og nyheter kan programmeres etter dato og styres fra webportalen. Verktøyet har en innebygd analysemodul, med statistikken over alle signaturene og bannere. Der kan du måle responsen på hver kampanje, og se hvor mange klikk en bestemt banner har fått.

Runtime | IT-tjenester til små- og mellomstore bedrifter

Hvem passer Letsignit for?

Letsignit passer alle selskaper som bruker e-post som kommunikasjonsverktøy. Det gir deg muligheten til å ta mer kontroll over selskapets merkevare. Du kan enkelt nå ut til publikum med budskapet ditt, i hver e-post som sendes ut. Så slipper de ansatte å tenke på e-post signaturene sine, og kan heller fokusere på arbeidet sitt. 

Hos Runtime kan du få Letsignit Business for kun 11 kr per bruker per måned, så kan dere sørge for at hver sendte e-post blir et markedsinitiativ. 

Kontakt oss for en demo.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content