– Vi sover bedre om natten ved å vite at kundene våre har alt i skyen

Da Runtime AS startet opp for 30 år siden jobbet vi på en helt annen måte enn vi gjør i dag. Å gå opp i skyen og investeringen i Microsoft Azure har endret måten vi jobber på. Men det har også endret hvordan vi håndterer kundene våre. 
– Jeg sover veldig mye bedre om natten hvis jeg vet at kunden har alt i skyen – da er det ingenting å bekymre seg for, forklarer Fredrik Homb, daglig leder i Runtime.

Mulighetene med Microsoft Azure

Alle kundene våre bruker Azure i en eller annen form. Det kan være brukeradministrasjon, e-post og sikkerhet, men også servere i skyen. Den største fordelen med Azure er muligheten til å skalere serverne opp og ned ved behov. Dette gjør at kundene våre slipper å betale for dyrt utstyr, som man ikke klarer å utnytte ressursene på gjennom året.
– Det finnes så mange muligheter til å skalere opp eller skru helt av. Du trenger ikke å bruke serveren når den ikke er i bruk. Det er som å skru av lyset – du betaler ikke for elektrisitet hvis du ikke bruker det. Da betaler du bare for x-antall timer, det er konsum per minutt. Hvis du trenger at serveren er kraftigere én dag så betaler du dobbelt den dagen – ferdig med det, sier Senior Systemkonsulent Daniel Hillervik.
– Vi har enda ikke opplevd at noen kunder lurer på hvordan Azure konsumet for måneden har vært, men vi er kun tre klikk unna. Så vi kan enkelt fortelle kundene våre akkurat hvor mye de har brukt, når de brukte det og hva de brukte det på, forklarer Systemkonsulent Steffen Isaksen.

Runtime | IT-tjenester til små- og mellomstore bedrifter

Bekymringsfri og serverfri

I løpet av 2018 kjørte vi et par pilotprosjekter på noen kunder, med en helt serverfri løsning, med Azure i bunn. Dette er en fordel for våre små kunder som ikke har behov for fysiske servere. Da vil en serverfri løsning spare de både kostnader og bekymringer.
Som IT-leverandør er vi i Runtime alltid oppdatert på de nyeste trendene, produktene og løsningene. Vi jobber i en bransje som utvikler seg fort, hvor nye ting skjer hver dag. Da er det også godt at vi jobber med gode samarbeidspartnere som ALSO og Microsoft, som hjelper med kurs og kompetanseheving.

Er du klar for å gå over til en skybasert server eller bli helt serverfri?

Vi i Runtime gir deg vrakpant på kr 3.000 for din gamle server. Ved å Abonnere på Runtime som din IT-Avdeling, sørger vi for at dataene dine alltid er sikre. I tillegg sørger vi for å følge det opp med backup og sikkerhetsrutiner for å redusere risikoen din.
Alt dette kan du få til forutsigbare og konkurransedyktige priser.

Les mer om Runtime sine serverløsninger her

Runtime | IT-tjenester til små- og mellomstore bedrifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content