Wi-Fi as a service – Hva er det?

wi-fi as a service

I den perfekte verden er vi ikke opptatt av hvordan Wi-Fi fungerer på jobb, hjemme og andre steder. Vi forventer at den skal fungere og den skal fungere feilfritt. Den skal være tilgjengelig, rask og sikker. Akkurat som vann og strøm, er Wi-Fi også blitt en livsnødvendighet.

Vi flytter mer og mer i skyen og når Wi-Fi går ned – går allting ned. Vi har alle vært vitne til at når Wi-Fi er nede så ser vi mer frustrasjon rundt oss, som om verden har gått ned.

Runtime har lang fartidstid i bransjen, og vi har implementert nettverk i både små- og store skalaer. Ofte ser vi at bedriftene har feil-investert i utstyr som ikke er designet for deres bruk.

Teknologien endres i rekordfart. Det som er nytt i dag er gammelt i morgen. Derfor er det viktig at løsningen er designet i forhold til morgendagens behov. Ved å ha oss som IT-partner kan du være sikker på at du sitter på en moderne løsning, som er designet for din bedrift. 

Hva er Wi-Fi as a service?

Wi-Fi as a service (WaaS) er en abonnement basert tjeneste, som kombinerer tre nøkkelelementer; infrastruktur, programvare og styrte tjenester.

Vårt abonnement inneholder:

  • Infrastruktur

Alt nødvendig maskinvare og utstyr. Aksesspunkter til brannmur og kanskje til og med bredbåndsleveranse.

  • Programvare

Sentralisert nettverksstyring med visualisering i sanntid.

  • Styrte tjenester

Overvåkning, firmware oppgraderinger, månedlig rapportering og feilsøking.

Wi-Fi as a service levert av oss er en fleksibel og skalerbar løsning. Store bedrifter vil gjerne eie utstyret selv og ha nødvendig programvare og tjenester knyttet til WaaS. For små- og mellomstore anbefales en fullverdig WaaS. Dette fordi at utstyret har en levetid og vil fort bli utdatert.

En fast pris per mnd. gir små- og mellomstore bedrifter fordel av at de slipper å tenke på utstyret, slik at de heller kan fokusere på kjernevirksomheten. Gjennom sentralisert nettverksstyring kan vi fort se aksesspunktenes helsetilstand. Det gir deg en forutsigbarhet ved at vi løser problemet uten bekostning av nedetid for Wi-Fi nettet.

Fordeler med Wi-Fi as a service…

Runtime | IT-tjenester til små- og mellomstore bedrifter

Kostnadsstyring
Med Wi-Fi as a Service har du bedre kontroll på kostnadene og enklere å budsjettere.  Du slipper å tenke på investeringskostnader og likviditet.

Omløpstid og trygghet
Teknologien utvikler seg raskt og med Wi-Fi as a Service løsning er du trygg på at du har den seneste teknologien innen nettverk, uten å måtte tenke på å skifte ut aksesspunkter til en ekstra kostnad.

Ingen reparasjonskostnader
Ingenting er feilfritt. Ved feil på et eller flere aksesspunkter, skifter vi de ut – uten ekstra kostnad.

Bedre rapportering
Du har full tilgang til ditt nettverk. Vi oppretter en egen konto til din bedrift og du kan følge med på helsetilstanden til nettverket ditt. I tillegg kan vi lage utvidede rapporter som du kan få tilsendt per e-post.

Enkelt å komme i gang
Før vi setter i gang er det viktig at vi gjør en befaring. Ut ifra denne vet vi mer om bygningen, materialer og måten dere jobber på. Videre vil vi lage en tegning eller et dekningskart som viser hvor de ulike aksesspunktene vil monteres.

Er det nødvendig med en elektriker for å sette opp nettverkspunkter, så har vi samarbeidspartnere som kan gjøre det.

Når alt er godkjent, vil vi bli enige om tidspunktet for installasjonen og vipps så er alt klart!

Seriøs aktør for SMB
Runtime har lang fartstid i markedet, og har kunder i ulike bransjer. En ting har de felles – God Wi-Fi dekning! Et av våre fokusområder er nettverk og vi er svært konkurransedyktige på pris og leveranse. Vi har egne sertifiserte konsulenter, som gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og personlig service.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content