Våre beste 5 jobb apper for iPhone og Android i 2020!

Våre beste 5 jobb apper for iPhone og Android i 2020!

Smarttelefoner har kommet inn i våre liv i rekordfart, og måten vi jobber på har endret seg betraktelig. Hva om vi kunne jobbe enda mer smartere med apper. Her er våre beste tips til 5 jobb apper for iPhone og Android.  

Apper er ikke bare for å være sosial og for spilling. Det finnes om lag 1,85 millioner apper i App Store og litt over 2,5 millioner apper i Play Store. Apper spiller en større og viktigere rolle i måten vi jobber og lever på. I kjølvannet av coronakrisen har enkelte apper spilt større rolle enn det de gjorde tidligere. I følge App Annie  har økningen vært på 40% i Q2 2020.  

Mobiltelefoner spiller en stor rolle i våre liv og det å finne rett app kan være en vanskelig oppgaveVi vet at småbedriftseiere har et sterkt behov for å være fleksible, kosteffektive og være tilkoblet til enhver tid. Vi har komponert sammen en liste over apper vi mener du vil ha et stort nytte av.  

5 beste jobb apper vi anbefaler for iPhone 

 1. Første plass går helt klart til Microsoft Teams. Teams er den mest populære appen på både App Store og Play Store. Den mest nedlastede i 2020. Teams er et samhandlingsverktøy, som har i senere tid blitt en kjerne for Microsoft 365. Les vårt innlegg om Teams.  
 2. Fullfør oppgavene dine på farta med To-Do (tidligere Wunderlist). En genial app utviklet av det berlinske startup-selskapet 6Wunderkinder, som i 2020 ble kjøpt opp av Microsoft.  
 3. Alle kjenner vel til Linkedin. En sosialmediaplattform for de profesjonelle. Linkedin har i siste tiden hatt en økning på ca. 10%. Med Linkedin kan du styrke dine profesjonelle relasjoner, og styrke dine ferdigheter for å videreutvikle din karriere.  
 4. MindNode – Mind Map. Alt begynner med en idé. For å realisere ideen må man brainstorme. Det er akkurat hva denne appen er til. Finnes også som et program for Mac, og som en betalt versjon for både iOS og Mac 
 5. Den første versjonen av Word ble laget for Mac. Helt siden den gang har Microsoft og Apple hatt et tett samarbeid. Office-appen for iOS inneholder Word, Excel og Powerpoint og er gratis å bruke.  
    

5 beste jobb apper vi anbefaler for Android 

 1. Microsoft Teams er første app vi anbefaler for Android brukere også. Teams er en hub for alt du trenger på et og samme sted. Du kan ha samtaler 1-1, opprette rom eller teams, konferanser, møter, ringe hverandre og webinarer eller live eventer 
 2. Vi har alltid hatt fokus på sikkerhet – Multifaktor autentisering også kalt to-trinnsverfiseringDet er ikke lett å huske lange passord, spesielt når de skal inneholde spesielle tegn. Authenticator er en app som gjør det enkelt å ha ditt eget passord i tillegg til en kryptert kode som genereres gjennom appen. Du slipper på den måten å huske på det krypterte passordet.  
 3. Trello er gøy, fleksibel og en gratis måte å organisere gjøremål, prosjekter og mm. Du kan gjøre enkle ting for deg selv eller opprette «tavler» med ditt lag eller prosjektteam. Bruk fargekodene til å organisere «tavlene» og dedikere oppgaver til ulike personer.  
 4. Denne appen har ikke direkte kobling til forretning. Vi anbefaler denne fordi mangel på arbeidslyst kan komme av mange faktorer, blant annet stress over tid, mangel på søvn og lite trening. For at din arbeidshverdag skal bli effektiv er det viktig å gi kroppen ro den trenger. Insight Timer – MeditationSleep, Music – hjelper deg å finne indre ro slik at du kan yte mer. Inneholder fri meditering praksis med tusenvis av sesjoner.  
 5. Kjenner du til filoverføringstjenesten WeTransferCollect by WeTransfer er en app som lar deg samle ideer på farta. Intuitiv app som lar deg legge til bilder, video, musikk og alt du måtte ønske. Lag visuelle tavler og del med andre.  

 

Vi håper du får nytte av listene 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content