8 nye funksjoner i Teams som gjør arbeidsdagen enklere.

8 nye funksjoner i Teams som gjør arbeidsdagen enklere

Microsoft Teams er et verktøy for samhandling og kommunikasjon og er kjent for høy sikkerhet. Nå oppgraderes den ytterlig uten bekostning av ytelse. Dagens situasjon får oss til å kjøre flere online møter og webinarer. Vi gir deg nyheter og tips om hvordan din bedrift kan forenkle hverdagen, spesielt i situasjonen Norge opplever med covid19. 

  1. Privat kanal
  2. Flere vinduer
  3. Meldingsutvidelse
  4. Merking av kanaler
  5. Integrasjon med Outlook
  6. Rekk opp hånda
  7. Whiteboard
  8. Live Captions

Privat kanal

Når du oppretter en kanal i Microsoft Teams, har du nå mulighet til å gjøre det til en privat kanal. Dette gjør du enkelt i innstilling ved opprettelse av kanalen. Velg hvilke brukere som skal ha tilgangen. Kanalen vil kun være tilgjengelig for de medlemmene du har valgt. 

Flere vinduer

Multitasking i Microsoft Teams er nå mye enklere enn før. Du kan være i konferanse i et vindu og samtidig ha et annet meldings-vindu oppe. På denne måten kan du multi-taske og effektivisere din hverdag. 

Meldingsutvidelse

En nyttig funksjon, som gjør det enklere å legge til spørringer i samtaler. Du kan eksempelvis legge til en meningsmåling i samtalen eller andre ting som sjekkliste, nyheter, undersøkelser mm. Alle tilbakemeldingene er i sanntid. 

Merking eller pinning av kanaler. 

Denne funksjonen har blitt populær på tvers av Microsoft 365 (tidligere Office 365) programmer. Har du mange kanaler på listen, men noen er «viktigere» enn andre, kan du pinne dem. Pinning eller nålsetting av kanaler gir deg raskere tilgang til kanalene og du vil jobbe mer effektivt gjennom dagen. 

Integrasjon med Outlook

Har du en e-post du ønsker å dele med Microsoft Teams, kan du enkelt gjøre det med «del med Teams knappen» i Outlook. Denne knappen er synlig øverst på verktøylinjen. 

Er du «tagget» inn i en samtale vil du motta en e-post – og da kan du svare på melding direkte fra innboksen i Outlook.

Rekk opp hånda

Er du i et møte, men ønsker ikke å forstyrre, kan du nå rekke opp hånda for å flagge at du vil si noe. En flat hånd symbolet vises i panelet og er lett tilgjengelig. Når noen trykker på denne vil arrangøren og de andre se en gull-hånd ved siden av navnet. 

Microsoft Whiteboard

Microsoft Whiteboard er en nyttig funksjon for å tegne, illustrere eller ta notater. Whiteboard vil også være tilgjengelig selvom møte er avsluttet. 

Live Captions

En nyttig funksjon på tvers av språkferdigheter i et live event. Arrangør kan opprette/aktivere captions, mens deltaker kan aktivere/deaktivere.

Støttet språk for tale: engelsk, tysk og kinesisk.

Støttet språk for oversetting: arabisk, kinesisk forenklet, dansk, engelsk, finsk, fransk, tysk, gresk, hebraisk, indisk, ungarsk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, latvisk, norsk, persisk, polsk, russisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk, ukrainsk, urdu, vietnamesisk og mange fler. 

Fullstendig liste kan du se her: 

https://support.microsoft.com/en-ie/office/use-live-captions-in-a-live-event-1d6778d4-6c65-4189-ab13-e2d77beb9e2a

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content