ABONNER PÅ EN IT-AVDELING

Ha en problemfri IT-hverdag til en fast pris per måned.

Få kontinuerlig drift og support av deres IT systemer ved å abonnere på Runtime som deres IT-avdeling.

Din IT-avdeling

HVORFOR ABONNERE PÅ EN IT-AVDELING?

Når du abonnerer på en IT-avdeling hos Runtime får du forutsigbare, månedlige IT kostnader. Vi garanterer konkurransedyktige priser. Du får også fleksibiliteten til å skalere opp og ned ved behov, slik at du kun betaler for det du bruker.

Ved å abonnere på en IT-tjenester, kan du redusere både den forretningsmessige og juridiske risikoen.

Runtime sørger for at dataene dine er sikre, og følger det opp med backup og sikkerhetsrutiner for å redusere risikoen.

Hvorfor velge oss?

Pålitelig

Erfaren

Tilgjengelig

1. Reduserte og forutsigbare kostnader

Når du som SMB-bedrift legger ut IT driften til en IT-leverandør vil du kunne redusere den totale IT kostnaden. Dette er fordi du eliminerer alle kostnader knyttet til IT drift og ansettelser. Med en god avtale hos Runtime, betaler du en fast pris per måned, som vil gi deg forutsigbare kostnader. Du betaler kun for det du bruker, når du trenger det.

Reduserte og forutsigbare kostnader
Fleksibel og skalerbar

2. Fleksibel og skalerbar

I en teknologisk hverdag, jobber de ansatte mer digitalt og produserer mer innhold. Samtidig som datalagrings behovet øker, er det vanskelig å forutse fremtidige behov. Hvis du har serverne dine ute hos en IT-leverandør, vil du ha en mer fleksibel løsning. Du vil kunne skalere opp og ned ved behov. 

Når du outsourcer driften til oss vil du slippe å måtte bekymre deg dersom et problem skulle oppstå. Dersom du møter på utfordringer i hverdagen som feilmeldinger, maskinvarefeil eller i Microsoft 365, så vil vi alltid være tilgjengelig for å løse problemet. 

Last ned sjekkliste for når du bør bytte IT-partner

backup

3. Økt sikkerhet

Vi ser en drastisk økning av ransomware- og phishing angrep mot SMB-markedet. Dette betyr at sikkerhet aldri har vært viktigere. Som en SMB-bedrift kan det være vanskelig å vite hvilke trusler man må passe på og hvilke sikkerhetsløsninger man burde investere i. 

Vi har ressurser til å sikre dine data mot eksterne trusler. Vi vil alltid kunne bistå deg med kompetanse og oppdateringer på hvilke trusler man må passe på.

En undersøkelse gjort av Trend Micro Research har mer enn halvparten av ansatte hatt IoT enheter koblet til et nettverk 

Økt sikkerhet
Hold fokus på kjernevirksomheten din

4. Hold fokus på kjernevirksomheten din

Er du en SMB-bedrift med begrensede ressurser, og med ledere med begrenset tid? Da vil outsourcing av IT driften bidra til at bedriften kan fokusere på kjernevirksomheten og ikke bli distrahert av komplekse IT beslutninger. 

Både ansettelser og opplæring tar lang tid og koster mye. En intern IT ansatt vil være i en isolert tilværelse inne i bedriften, som begrenser erfaringen personen kan få. Ved å legge ut IT driften kan du fokusere på de andre ressursene du har på huset. Da kan du bekymre deg mindre om å trene opp og håndtere IT personell. 

5. Alltid oppdatert

Som en SMB-bedrift kan det være utfordrende å holde seg oppdatert på nye trender og utviklinger innen teknologi. Hvilke løsninger skal man satse på? Hvilke trusler eksisterer i markedet? Siden vi bruker teknologi til å utføre de fleste arbeidsoppgaver, vil teknologi også påvirke andre avdelinger i selskapet. 

Med en erfaren IT-leverandør på laget, vil du alltid være oppdatert på utvikling og trender i markedet. Derfor vil Runtime også fungere som en teknologirådgiver. Dette betyr at de vil kunne hjelpe deg med nye løsninger for å kunne effektivisere andre deler av bedriften. Som vil gjøre bedriften din mer konkurransedyktig.

Alltid oppdatert

Ved å abonnere på Runtime som din IT-Avdeling, sørger vi for at dataene dine alltid er sikre. I tillegg sørger vi for å følge det opp med backup og sikkerhetsrutiner for å redusere risikoen din. 

Vi gir deg til og med vrakpant på 3.000 kr for din gamle server.

Med support fra Runtime trenger du aldri å bekymre deg for IT-utfordringer.

Skip to content