Copilot, Loop og OneDrive 3.0

Copilot, Loop og OneDrive 3.0 er tre banebrytende verktøy som vil hjelpe deg med å jobbe smartere og mer effektivt.

Vi drømmer, skaper og er innovative – vi ønsker å være produktive, forenkle arbeidshverdagen. Kunstig intelligens (KI) tar mer og mer plass i hverdagen vår.  

Microsoft er kjent for å være en pioner innen teknologi og kontinuerlig å fornye og forbedre sine produkter. I dagens blogginnlegg vil vi utforske noen spennende nye funksjoner i Microsoft 365 som vil ta produktiviteten og samarbeidet til nye høyder. Copilot, Loop og OneDrive 3.0 er tre banebrytende verktøy som vil hjelpe deg med å jobbe smartere og mer effektivt. Så la oss dykke rett inn og se hva disse spennende oppdateringene har å tilby!

Copilot: Din personlige assistent

En av de mest spennende nye funksjonene i Microsoft 365 er copilot. Dette er din personlige assistent som vil hjelpe deg med å være mer produktiv og organisert i arbeidshverdagen. 

Den er designet for å lære dine arbeidsvaner og gi tilpassede anbefalinger og påminnelser. Den kan foreslå de beste tidspunktene for møter, påminne deg om viktige oppgaver og til og med gi forslag til hvordan du kan forbedre arbeidsflyten din. Med copilot ved din side vil du alltid være ett skritt foran, og oppnå dine profesjonelle mål mer effektivt. 

Integrert med Microsoft 365 og er lagt inn i app-er du bruker hverdag – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams og flere. Med Copilot har du alltid kontroll og fungerer ved at du gir kommandoer på et naturlig språk. Eksempelvis; kan du fortelle Word om å omskrive et avsnitt eller sette tonen annerledes. I Outlook kan den hjelpe deg å «tømme» innboksen på minutter. Den er bare helt genial! 

Loop: Neste generasjons samarbeidsverktøy

Et spennende nytt samarbeidsverktøy i Microsoft 365 som tar samarbeid til neste nivå. Samarbeid og del ideer i sanntid med teamet ditt. Det er enkelt å opprette og organisere prosjekter, lage oppgaver og dele filer. Det beste er at den lar deg jobbe sømløst både online og offline, slik at du aldri trenger å bekymre deg for avbrutte internettforbindelser eller tap av data. Loop vil revolusjonere hvordan vi samhandler og samarbeider på tvers av team og avdelinger. 

Loop gir uendelige muligheter for samarbeid. Under ser du de fem vanlige bruksområder og dette er bare begynnelsen. 

Samtidig redigering 

Idédugnad 

Kompilering av data 

Administrere prosjekter 

Fokusere på en diskusjon 

OneDrive 3.0: Sikker lagring og deling på farten

OneDrive, Microsofts skybaserte lagrings- og delingsplattform, er allerede en favoritt blant mange brukere. Med lanseringen av OneDrive 3.0 blir opplevelsen enda bedre. Denne oppdateringen introduserer en rekke nye funksjoner som vil gjøre det enklere enn noensinne å lagre og dele, og ikke minst, finne igjen filene dine. Det blir nå lettere å finne igjen filer uavhengig av hvor de ligger lagret, om det er fra OneDrive, sharepoint, Teams eller andre steder.


OneDrive 3.0 har iverksatt intelligent filsynkronisering, slik at du alltid har tilgang til de nyeste versjonene av filene dine, uavhengig av enheten du bruker. I tillegg får du økt sikkerhet og kontroll over filene dine med avanserte tillatelser og autentiseringsalternativer. OneDrive 3.0 er den perfekte følgesvennen for moderne arbeidsliv på farten. 

OneDrive

Viktigste nyheter i Onedrive: 

  • Et nytt «hjem-område» som bruker kunstig intelligens til å anbefale filer som er tilpasset deg, basert på hva du jobber med, hvem du deler med og når du trenger akkurat de filene. 
  • Ny «delt-side» som viser hvilke filer som er delt av eller med hvem – og hvordan de ble delt.  
  • Enklere å sortere filer etter hvor de kommer fra. 
  • Enkelt å opprette nye filer basert på maler direkte fra OneDrive. 
  • Ny Media-visning som viser alle bilder og videoer på en og samme side. 
  • Copilot, kunstig intelligens-assistent som hjelper deg med å finne filene du trenger og til og med oppsummere dem uten å måtte åpne og se dem.  
OneDrive

Konklusjon: 

Microsoft 365 fortsetter å levere innovative verktøy og funksjoner som er designet for å hjelpe deg med å oppnå mer i arbeidshverdagen din. Copilot, Loop og OneDrive 3.0 er tre eksempler på dette. Med Copilot får du hjelp av din egen personlige assistent, i Loop kan du samarbeide sømløst med teamet ditt, og OneDrive 3.0 gir deg sikker lagring og deling på farten. Disse funksjonene representerer det futuristiske landskapet av produktivitet og samarbeid, og med Microsoft 365 er du klar til å ta steget inn i fremtiden. Så hvorfor vente? Utforsk disse spennende oppdateringene i dag og opplev produktivitet som aldri før! 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Del innlegget med andre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content